Auto Verkoop en advies

aan en verkoop van alle wagens

Vindt u het lastig en tijdrovend om te onderhandelen over de inruil van uw auto?

Uit onderzoek van de ANWB blijkt dat ruim de helft van de consumenten het inruilen van de oude voor een nieuwe auto lastig en tijdrovend vindt. Het wordt veelal uitgesteld. Toch is inruil vaak een goede kans om mooier, comfortabeler en goedkoper auto te kunnen rijden.

Wij kunnen u tegen een scherp all-in tarief helpen bij uw zoektocht naar een andere (nieuwe of gebruikte) auto.
Wij begeleiden u bij de inruilprocedure en het aankoopgesprek met de autoverkoper. Zo staat u er niet alleen voor en krijgt u altijd een goede deal (hoge korting op de nieuwe auto en goede prijs voor de inruilauto).

Waarom zou u wel een makelaar inhuren voor het (ver)kopen van een huis, of wel een verzekeringstussenpersoon inschakelen voor uw verzekeringspakket, en niet kiezen voor onze professionele begeleiding bij één van uw grootste aankopen: een nieuwe (of gebruikte) auto.

Het is vaak verrassend voordelig! U bespaart al gauw vele honderden tot duizenden euro’s door ons in te schakelen, omdat wij op de hoogte zijn van de actuele markt.

U kan nu nog profiteren van het aanzienlijke belastingvoordeel op een groot aantal zuinige auto’s (vrijstelling BPM en vrijstelling wegenbelasting). Daarna is de belastingvrije keuze aanmerkelijk kleiner door de strengere milieu-eisen. Bovendien stijgt het BTW-tarief per 1-10-2012 naar 21%!

Wij benadrukken dat wij u alleen in contact brengen met officiële dealerbedrijven en universele BOVAG-garages.
De door ons geadviseerde auto’s hebben of fabrieksgarantie of merkgarantie en/of BOVAG-garantie.

ALL-IN TARIEF € 250 (INCL. BTW)
NO CURE NO PAY